Hello Fresh Mobile Banner
Kremet potetsalat

Kremet potetsalat

Lær hvordan du lager en kremet potetsalat som passer perfekt til sommergrillen eller som tilbehør. En enkel oppskrift med ferske ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 pund Yukon Gold-poteter, skåret i biter på 3,8 cm
  • 1 kopp majones
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 1 spiseskje sukker
  • 1/2 teskje kosher-salt
  • 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 6 hardkokte egg, hakket
  • 3 vårløk, skivet
  • 2 selleristilker, finhakket
  • 2 sjalottløk, finhakket
  • 1 sitron, presset

Fremgangsmåte

  1. 1Legg potetene i en stor kjele og dekk dem med kaldt vann. Kok opp og la koke til de er møre, ca. 12 til 15 minutter. Sil av vannet og overfør potetene til en stor bolle.
  2. 2I en separat bolle blander du majones, sennep, sukker, salt, pepper, egg, vårløk, selleri, sjalottløk og sitronsaft; rør godt sammen. Tilsett blandingen i potetene mens de fortsatt er varme, og vend forsiktig til potetene er dekket. Overfør til en serveringsskål.