Hello Fresh Mobile Banner
Kyllingfajitas

Kyllingfajitas

lær hvordan du lager deilige chicken fajitas med vår enkle oppskrift. perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar (ca. 113 gram kvar), skylt og tørka
  • 2. 1/4 kopp ketchup
  • 3. 2 spiseskjeer honning
  • 4. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 5. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 6. Salt og nykverna svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kyllingen i en grunn bakeform. Bland de resterende ingrediensene og vend dem over kyllingen. Mariner, dekket, i kjøleskapet i omtrent 6 timer. Ta ut av kjøleskapet og la den komme til romtemperatur før steking.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175°C.
  3. 33. Stek kyllingen, og pensle den ofte med væsken i formen, til den er gjennomstekt, ca. 30–35 minutter.
  4. 44. Skjær kyllingen i 1/2-tommers skiver. Del skivene i to på langs for å lage strimler. For å lage fajitas, klikk her.