
Kyllingfajitas
lær hvordan du lager deilige chicken fajitas med vår enkle oppskrift. perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar (ca. 113 gram kvar), skylt og tørka
- 2. 1/4 kopp ketchup
- 3. 2 spiseskjeer honning
- 4. 2 spiseskjeer soyasaus
- 5. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 6. Salt og nykverna svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Legg kyllingen i en grunn bakeform. Bland de resterende ingrediensene og vend dem over kyllingen. Mariner, dekket, i kjøleskapet i omtrent 6 timer. Ta ut av kjøleskapet og la den komme til romtemperatur før steking.
- 22. Forvarm ovnen til 175°C.
- 33. Stek kyllingen, og pensle den ofte med væsken i formen, til den er gjennomstekt, ca. 30–35 minutter.
- 44. Skjær kyllingen i 1/2-tommers skiver. Del skivene i to på langs for å lage strimler. For å lage fajitas, klikk her.