Jordbærkake og glasur Jeg

Jordbærkake og glasur Jeg

Lær hvordan du lager en deilig jordbærkake med hjemmelaget frosting. Perfekt for sommerens feiringer og spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
  • 2. 1 pakke (3 unser) jordbærsmakende Jell-O®-blanding
  • 3. 3 spiseskjeer allsidig mel
  • 4. 1/2 kopp vann
  • 5. 2/3 kopp vegetabilsk olje
  • 6. 4 egg
  • 7. 1 pakke (10 unser) frosne jordbær
  • 8. 1/2 kopp smør
  • 9. 4 ¾ kopper melis

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel tre 23-centimeters runde kakeformer.
  2. 22. I en stor bolle, rør sammen kakeblandingen, gelatinblandingen og melet. Lag en fordypning i midten og hell i vann, olje og egg. Rør inn halvparten av jordbærene. Pisk på lav hastighet til alt er blandet. Skrap ned i bollen, og pisk i 4 minutter på middels hastighet. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av kaken kommer ut ren. La kaken avkjøle.
  4. 44. For å lage jordbærfrostingen: I en stor bolle, bland smør, melis og den gjenværende halvparten av de frosne jordbærene. Pisk på høy hastighet til det er kremaktig.