Søte og klissete kyllingvinger

Søte og klissete kyllingvinger

oppskrift på søte og seige kyllingvinger med deilig smak, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp soyasaus
  • 2. 1/4 kopp brunt sukker, pakket
  • 3. 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 4. 1/2 teskje finhakket fersk ingefærrot
  • 5. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 6. 1 1/2 pund kyllingvinger

Fremgangsmåte

  1. 11. I en ildfast form på 23 x 33 cm, bland soyasaus, brunt sukker, olje, ingefær og hvitløkspulver. Rør til det brune sukkeret er helt oppløst i blandingen. Legg kyllingvingene i formen og vend dem slik at de blir godt dekket av marinaden. Dekk til formen og sett den i kjøleskapet i minst 4 timer. Vend kyllingvingene igjen etter 2 timer.
  2. 22. Forvarm ovnen til 175 °C.
  3. 33. Stek kyllingen ved 175 °C, dekket, i 45 minutter. Vend kyllingvingene og øs saus fra bunnen av formen over vingene. Stek videre i ytterligere 50 minutter uten lokk.