Blandede bær med mascarpone- og limoncello-krem
en deilig oppskrift på mixed berries med mascarpone-limoncello krem, perfekt som dessert eller søtt lite måltid. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 1 ¾ kopp kald piskefløte
- 2. ½ 8-unse beholder mascarponeost
- 3. 3 spiseskjeer pluss ½ kopp sukker
- 4. 3 spiseskjeer limoncello (sitronlikør)
- 5. 8 kopper assorterte ferske bær (som bringebær, blåbær, bjørnebær og skivede jordbær med stilk; omtrent 900 gram)
- 6. ¾ kopp bringebærsyltetøy
- 7. 1 spiseskje revet sitronskall
Fremgangsmåte
- 11. Bland kremfløte, mascarpone, 3 spiseskjeer sukker og limoncello i en stor bolle. Pisk til myke topper dannes. Bland alle bærene, bringebærsyltetøy, sitrusskall og den resterende halve koppen sukker i en annen stor bolle; vend forsiktig. Fordel bærrøre i 8 kopper. Topp med mascarponekrem.
- 22. Bland kremfløte, mascarpone, 3 spiseskjeer sukker og limoncello i en stor bolle. Pisk til myke topper dannes.
- 33. Bland alle bærene, bringebærsyltetøy, sitrusskall og den resterende halve koppen sukker i en annen stor bolle; vend forsiktig. Fordel bærrøre i 8 kopper. Topp med mascarponekrem.