Blandede bær med mascarpone- og limoncello-krem

Blandede bær med mascarpone- og limoncello-krem

en deilig oppskrift på mixed berries med mascarpone-limoncello krem, perfekt som dessert eller søtt lite måltid. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 ¾ kopp kald piskefløte
  • 2. ½ 8-unse beholder mascarponeost
  • 3. 3 spiseskjeer pluss ½ kopp sukker
  • 4. 3 spiseskjeer limoncello (sitronlikør)
  • 5. 8 kopper assorterte ferske bær (som bringebær, blåbær, bjørnebær og skivede jordbær med stilk; omtrent 900 gram)
  • 6. ¾ kopp bringebærsyltetøy
  • 7. 1 spiseskje revet sitronskall

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kremfløte, mascarpone, 3 spiseskjeer sukker og limoncello i en stor bolle. Pisk til myke topper dannes. Bland alle bærene, bringebærsyltetøy, sitrusskall og den resterende halve koppen sukker i en annen stor bolle; vend forsiktig. Fordel bærrøre i 8 kopper. Topp med mascarponekrem.
  2. 22. Bland kremfløte, mascarpone, 3 spiseskjeer sukker og limoncello i en stor bolle. Pisk til myke topper dannes.
  3. 33. Bland alle bærene, bringebærsyltetøy, sitrusskall og den resterende halve koppen sukker i en annen stor bolle; vend forsiktig. Fordel bærrøre i 8 kopper. Topp med mascarponekrem.