Raspberry Smash-cocktail
Lær hvordan du lager en forfriskende raspberry smash cocktail med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerdager og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp bringebær (ca. 85 g)
- 2. 3 spiseskjeer Chambord (sort bringebærlikør)
- 3. 2 teskjeer sukker
- 4. 1 halvliter (375 ml) demi-sec Champagne eller annet halvtørr musserende vin, avkjølt
Fremgangsmåte
- 11. Rør forsiktig sammen bringebær, Chambord og sukker i en liten bolle, og la det macerere, dekket og avkjølt, i minst 1 time og opptil 2 timer. Skje 2 spiseskjeer bringebær med litt av saften i hver av de to Champagne-glassene eller andre glass, og fyll forsiktig opp med Champagne.
- 22. Rør forsiktig sammen bringebær, Chambord og sukker i en liten bolle, og la det macerere, dekket og avkjølt, i minst 1 time og opptil 2 timer.
- 33. Skje 2 spiseskjeer bringebær med litt av saften i hver av de to Champagne-glassene eller andre glass, og fyll forsiktig opp med Champagne.