Banan- og fudge-sundaes

Banan- og fudge-sundaes

Lær hvordan du lager deilige banana-fudge sundaes med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens dessert eller helgefeiring!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 veldig modne bananer, skrelt, hver delt i 4 biter på tvers
  • 2. 1 boks på 14 unser søtet kondensert melk, delt
  • 3. 1 kopp halvt og halvt
  • 4. 2 spiseskjeer lys mais sirup
  • 5. 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 6. 1/2 kopp bittersøt sjokoladeknapper
  • 7. 1 moden banan, skrelt, i terninger (til pynt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Mos bananene, 3/4 kopp kondensert melk, halvhav melk, mais sirup og sitronsaft i en foodprocessor til det er jevnt. Overfør til iskremmaskin; kjør i henhold til produsentens instruksjoner. Overfør til en beholder. Frys til den er fast, ca. 4 timer. Varm opp 1/2 kopp kondensert melk og 1 spiseskje vann i en liten kjele over middels varme; tilsett sjokolade. Rør til den er smeltet og glatt, og tilsett mer vann med teskjeer hvis sausen er veldig tykk. Fordel iskremen i serveringsboller. Hell sausen over, og topp med hakket banan.
  2. 22. Mos bananene, 3/4 kopp kondensert melk, halvhav melk, mais sirup og sitronsaft i en foodprocessor til det er jevnt. Overfør til iskremmaskin; kjør i henhold til produsentens instruksjoner. Overfør til en beholder. Frys til den er fast, ca. 4 timer.
  3. 33. Varm opp 1/2 kopp kondensert melk og 1 spiseskje vann i en liten kjele over middels varme; tilsett sjokolade. Rør til den er smeltet og glatt, og tilsett mer vann med teskjeer hvis sausen er veldig tykk.
  4. 44. Fordel iskremen i serveringsboller. Hell sausen over, og topp med hakket banan.