Kremet Dijon-vinaigrette

Kremet Dijon-vinaigrette

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull dijon vinaigrette. Perfekt til salater og sommermiddager. En enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp god kvalitet rød- eller hvitvinseddik
  • 1 ss Dijon-sennep
  • 1 ss honning
  • 1/2 ts kosher-salt
  • 1/2 hvitløksfedd
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 2 ss ekstra jomfru olivenolje
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Pulsér 1/4 kopp god kvalitet rød eller hvitvinseddik, 1 spiseskje Dijon-sennep, 1 spiseskje honning, 1/2 teskje kosher salt og 1/2 hvitløksfedd i en blender for å blande. Med motoren i gang, tilsett sakte 1/2 kopp vegetabilsk olje, deretter 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje. Krydre etter smak med salt og nykvernet svart pepper.
  2. 2Pulsér 1/4 kopp god kvalitet rød eller hvitvinseddik, 1 spiseskje Dijon-sennep, 1 spiseskje honning, 1/2 teskje kosher salt og 1/2 hvitløksfedd i en blender for å blande. Med motoren i gang, tilsett sakte 1/2 kopp vegetabilsk olje, deretter 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje. Krydre etter smak med salt og nykvernet svart pepper.