Krepsesalat i sprø wonton-skåler

Krepsesalat i sprø wonton-skåler

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull krabbesalat servert i sprø wonton-kopper. Perfekt for forretter og selskap.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • Ikke-stikk-spray til koking
  • 18 wonton-omslag, tintet (hvis frosne)
  • 2 teskjeer rapsolje
  • 1/4 teskje salt
  • 1 teskje limeskall
  • 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 1/4 teskje salt
  • 1/8 teskje svart pepper
  • 1/2 teskje tørkede hete rød pepperflak
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 pund lumpkrabbekjøtt, renset
  • 1 stilk selleri, finhakket
  • 1/2 kopp finhakket mango
  • 1/4 kopp tynne skiver av vårløk
  • 2 spiseskjeer grovhakket fersk korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray to mini-muffinsformer med matlagingsspray.
  2. 2Pensle wonton-arkene med olje, og plasser hver ark i en seksjon av en mini-muffinsform. Trykk forsiktig hver ark ned i formen og arranger slik at det dannes en kopp. Arkene vil overlappe hverandre og stikke opp over kanten av koppen. Strø over salt, og stek i 8 til 10 minutter, til de er gyldne og sprø. Ta dem ut av formen og la dem avkjøle.
  3. 3I mellomtiden visp sammen sitrzest, limesaft, salt, pepper og chiliflak. Tilsett oljen og visp til godt blandet.
  4. 4I en middels stor bolle, vend inn crabbeinet, selleri, mango, vårløk og koriander. Tilsett dressingen og vend forsiktig sammen. Fyll hver kopp med crabsalat og server.