
Krepsesalat i sprø wonton-skåler
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull krabbesalat servert i sprø wonton-kopper. Perfekt for forretter og selskap.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- Ikke-stikk-spray til koking
- 18 wonton-omslag, tintet (hvis frosne)
- 2 teskjeer rapsolje
- 1/4 teskje salt
- 1 teskje limeskall
- 2 spiseskjeer fersk limejuice
- 1/4 teskje salt
- 1/8 teskje svart pepper
- 1/2 teskje tørkede hete rød pepperflak
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 pund lumpkrabbekjøtt, renset
- 1 stilk selleri, finhakket
- 1/2 kopp finhakket mango
- 1/4 kopp tynne skiver av vårløk
- 2 spiseskjeer grovhakket fersk korianderblader
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Spray to mini-muffinsformer med matlagingsspray.
- 2Pensle wonton-arkene med olje, og plasser hver ark i en seksjon av en mini-muffinsform. Trykk forsiktig hver ark ned i formen og arranger slik at det dannes en kopp. Arkene vil overlappe hverandre og stikke opp over kanten av koppen. Strø over salt, og stek i 8 til 10 minutter, til de er gyldne og sprø. Ta dem ut av formen og la dem avkjøle.
- 3I mellomtiden visp sammen sitrzest, limesaft, salt, pepper og chiliflak. Tilsett oljen og visp til godt blandet.
- 4I en middels stor bolle, vend inn crabbeinet, selleri, mango, vårløk og koriander. Tilsett dressingen og vend forsiktig sammen. Fyll hver kopp med crabsalat og server.