Ananas- og papayerelish
oppskrift på pineapple papaya relish, perfekt som tilbehør til sommermåltider. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp finhakket fersk ananas
- 2. 1 kopp finhakket fersk papaya
- 3. 1/2 kopp finhakket rød paprika
- 4. 1/2 kopp finhakket Maui-, Vidalia- eller annen søt løk
- 5. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1 liten fersk grønn chili, for eksempel serrano eller thai chili, uten frø og finhakket (bruk plast- eller gummihansker)
- 7. 2 spiseskjeer hakkede mynteblader
Fremgangsmåte
- 11. I en bolle blander du alle ingrediensene med salt etter smak og lar det stå i romtemperatur i 1 time. Røren kan lages ett døgn i forveien og oppbevares kjølig, dekket. Server røren ved romtemperatur.
- 22. I en bolle blander du alle ingrediensene med salt etter smak og lar det stå i romtemperatur i 1 time. Røren kan lages ett døgn i forveien og oppbevares kjølig, dekket.
- 33. Server røren ved romtemperatur.