Mulled Madeira

Mulled Madeira

oppskrift på mulled madeira, en varmende drikk med madeira, krydder og sødme, perfekt for kalde vinterkvelder

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 4 kopper Madeira
  • 2. 6 spiseskjeer honning
  • 3. 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 4. 8 stykker appelsinskall på 3 tommer lange og 1/2 tomme brede (bare den oransje delen)
  • 5. 6 hele nellikspiker
  • 6. 1 kanelstang, delt i to
  • 7. 1/2 kopp Cointreau eller annen appelsinlikør

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland de første seks ingrediensene i en stor, tykk kjele. Varm opp til nesten kokepunkt over middels varme. Skru ned varmen til lav og kok vinblandingen i 10 minutter for å la smakene blande seg (ikke la det koke). Tilsett Cointreau og rør til det er gjennomvarmt. Hell over i varmebestandige glass eller krus, og la sitrusskall og krydder bli igjen i kjelen. Server punch varm.
  2. 22. Bland de første seks ingrediensene i en stor, tykk kjele. Varm opp til nesten kokepunkt over middels varme. Skru ned varmen til lav og kok vinblandingen i 10 minutter for å la smakene blande seg (ikke la det koke). Tilsett Cointreau og rør til det er gjennomvarmt. Hell over i varmebestandige glass eller krus, og la sitrusskall og krydder bli igjen i kjelen. Server punch varm.