Krepsetost med krydret yoghurt
Lær hvordan du lager deilige crab toasts med spicy yogurt – en perfekt forrett for enhver anledning. Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp naturell, helmelk gresk yoghurt
- 2. 1 spiseskje gochugaru eller 1/4 teskje knuste rød pepperflak
- 3. Salt
- 4. 8 unser krabbekjøtt
- 5. 2 tynne skiver vårløk
- 6. 2 spiseskjeer hakket fersk dill
- 7. 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 8. 2 teskjeer ristet sesamfrø
- 9. Salt
- 10. Nykvernet svart pepper
- 11. 4 skiver oljet, ristet landbrød
Fremgangsmåte
- 11. Visp opp 3/4 kopp naturell, helmelk Greek yoghurt og 1 spiseskje gochugaru eller 1/4 teskje knuste rød pepperflak i en liten bolle; krydre med salt. Bland 8 unser krabbekjøtt, 2 tynne skiver vårløk, 2 spiseskjeer hakket frisk dill, 1 spiseskje frisk sitronsaft og 2 teskjeer ristet sesamfrø i en middels stor bolle; krydre med salt og pepper. Smør krydret yoghurt på 4 skiver oljet, ristet landbrød og topp med krabbekjøttblandingen. Del brødet i to og topp med mer dill.
- 22. Visp opp 3/4 kopp naturell, helmelk Greek yoghurt og 1 spiseskje gochugaru eller 1/4 teskje knuste rød pepperflak i en liten bolle; krydre med salt. Bland 8 unser krabbekjøtt, 2 tynne skiver vårløk, 2 spiseskjeer hakket frisk dill, 1 spiseskje frisk sitronsaft og 2 teskjeer ristet sesamfrø i en middels stor bolle; krydre med salt og pepper.
- 33. Smør krydret yoghurt på 4 skiver oljet, ristet landbrød og topp med krabbekjøttblandingen. Del brødet i to og topp med mer dill.


