Pollo Mediterranean
Lær hvordan du lager en deilig pollo mediterranean, en smakfull og sunn rett med middelhavs-inspirerte ingredienser. Perfekt for en rask og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 ss olivenolje
- 2. 12 kyllingtenders, skåret i strimler
- 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 1/2 ts salt
- 5. 1/2 ts malt svart pepper
- 6. 1 ss italiensk krydderblanding
- 7. 1/4 kopp soltørkede tomater i olje, drenert og hakket
- 8. 2 ss skivede grønne oliven
- 9. 1/2 kopp tørr hvitvin
- 10. 2 ss hakket frisk persille
- 11. 1/2 kopp rømme
- 12. 1 kopp melk
- 13. 1/2 ts salt
- 14. 1 1/2 ts maisstivelse
- 15. 1/4 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels høy varme. Legg kylling og hvitløk i pannen. Krydre med 1/2 teskje salt, pepper og italienske krydderurter. Rør inn tomater, oliven, vin og persille. Senk varmen til lav og la det småkoke til kyllingen ikke lenger er rosa i midten. Ta kyllingen ut og legg den på en tallerken, og la sausen bli igjen i pannen. Rør inn rømme, melk og 1/2 teskje salt i den gjenværende sausen.
- 22. Visp maisstivelse og vann sammen i en liten bolle. Øk varmen til middels og visp inn maisstivelsesblandingen. Fortsett å røre til sausen har tyknet. Server sausen med kyllingen.