Pollo Mediterranean

Pollo Mediterranean

Lær hvordan du lager en deilig pollo mediterranean, en smakfull og sunn rett med middelhavs-inspirerte ingredienser. Perfekt for en rask og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss olivenolje
  • 2. 12 kyllingtenders, skåret i strimler
  • 3. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1/2 ts salt
  • 5. 1/2 ts malt svart pepper
  • 6. 1 ss italiensk krydderblanding
  • 7. 1/4 kopp soltørkede tomater i olje, drenert og hakket
  • 8. 2 ss skivede grønne oliven
  • 9. 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 10. 2 ss hakket frisk persille
  • 11. 1/2 kopp rømme
  • 12. 1 kopp melk
  • 13. 1/2 ts salt
  • 14. 1 1/2 ts maisstivelse
  • 15. 1/4 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels høy varme. Legg kylling og hvitløk i pannen. Krydre med 1/2 teskje salt, pepper og italienske krydderurter. Rør inn tomater, oliven, vin og persille. Senk varmen til lav og la det småkoke til kyllingen ikke lenger er rosa i midten. Ta kyllingen ut og legg den på en tallerken, og la sausen bli igjen i pannen. Rør inn rømme, melk og 1/2 teskje salt i den gjenværende sausen.
  2. 22. Visp maisstivelse og vann sammen i en liten bolle. Øk varmen til middels og visp inn maisstivelsesblandingen. Fortsett å røre til sausen har tyknet. Server sausen med kyllingen.