Enkle sjokoladekrakkede kjeks

Enkle sjokoladekrakkede kjeks

lær hvordan du lager deilige sjokoladeknekkede kjeks med enkel oppskrift. perfekt til kaffestunden eller som søtt innslag i helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 (18,25 unser) pakke djevelens matbakeblanding
  • 2. 1/2 kopp smørsmakende fettstoff
  • 3. 1 spiseskje vann
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 kopp melis

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør bakepapir på bakeplater.
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk sammen smørfettet, vannet og eggene. Tilsett kakeblandingen, og rør til det er jevnt.
  3. 33. Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter, og rull kulene i melis. Plasser kokiene med 2 centimeters mellomrom på de forberedte bakeplatene. Stek i den forvarmede ovnen i 10 minutter.
  4. 4Disse er best å servere samme dag, ettersom melisen blir absorbert av kokiene og gir dem et pastellignende utseende. Dette kan rettes opp ved å støve kokiene med melis igjen.