Fullkorns sjokoladechip-kaker

Fullkorns sjokoladechip-kaker

Lær hvordan du lager deilige fullkorns sjokoladechip cookies. En enkel oppskrift for en sunnere dessert som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/4 kopp margarin
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1 kopp lyst brunt sukker
  • 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 egg
  • 2 kopper siktet fullkornspasjermel
  • 1 kopp hvetemel
  • 3/4 teskje natron
  • 1 teskje salt
  • 2 kopper semisøte sjokoladebiter
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør godt bakepapiret.
  2. 2I en middels stor bolle, rør sammen margarin, hvitt sukker og brunt sukker til en jevn krem. Rør inn vanilje og egg. Bland sammen hvetemel, hvetemel, natron og salt, og vend det gradvis inn i den kremete blandingen. Vend inn sjokoladebiter og valnøtter hvis ønskelig. Sett deigen med en skje i klatter på det forberedte bakepapiret.
  3. 3Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen. La kjeksene avkjøle på bakepapiret i 5 minutter før de flyttes over til en avkjølingsrist for å avkjøles helt. For kjeks i barer, trykk deigen ut i en 25x38 cm stor langpanne og stek i 12 til 15 minutter.