Sjokoladekrønsj Tiramisu

Sjokoladekrønsj Tiramisu

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladeswirl tiramisu med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kopp pisket krem
  • 2. 1/2 kopp mascarpone
  • 3. 1/4 kopp melis, siktet
  • 4. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 5. 100 gram mørk sjokolade, smeltet
  • 6. 2 spiseskjeer espresso, avkjølt
  • 7. 2 spiseskjeer kaffelikør
  • 8. 12 små ladyfingers kjøpt i butikken

Fremgangsmåte

  1. 11. Ha krem, mascarpone, sukker og vanilje i en stor bolle og pisk til myke topper dannes. Sett til side. Ha sjokolade, kaffe og likør i en liten bolle og pisk til det er godt blandet. Rør inn sjokolademiksturen i kremblandingen. Fordel blandingen i 4 glass (1 kopp hver) og server med ladyfingers.
  2. 22. Ha krem, mascarpone, sukker og vanilje i en stor bolle og pisk til myke topper dannes. Sett til side. Ha sjokolade, kaffe og likør i en liten bolle og pisk til det er godt blandet. Rør inn sjokolademiksturen i kremblandingen. Fordel blandingen i 4 glass (1 kopp hver) og server med ladyfingers.