Ristede portobellobeter med blåmuggost

Ristede portobellobeter med blåmuggost

oppskrift på ovnsbakte portobelloskiver fylt med blåmuggost, perfekt som forrett eller vegetarrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 portobellobeter, stilkene fjernet
  • 2. 1 spiseskje soyasaus, eller etter smak
  • 3. nykvernet svart pepper
  • 4. 3 spiseskjeer smuldret blåmuggost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen eller toasteren til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. Legg soppkapslene med undersiden opp på et bakepapir. Drypp over soyasaus og krydre med et par korn svart pepper på hver kapsel.
  3. 33. Stek i 25 minutter. Ta ut av ovnen, og fordel 1 1/2 spiseskje blåmuggost på hver kapsel. Sett dem tilbake i ovnen og stek i ytterligere 10 minutter, eller til osten er helt smeltet.