
Gresk-inspirert reker
Lær hvordan du lager en deilig gresk-Style Shrimp med friske krydder og smakfulle ingredienser. Perfekt for en lett middag eller forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 12 små, ferske eller frosne reker (ca. 140 g)
- 1 ss olivenolje
- 1 ts honning
- 3/4 ts tørkede oregano-blader
- 1/2 ts kosher-salt
- En klype nykvernet svart pepper
- 4 tynne skiver sitron
- 1/2 kopp ferdiglaget klassisk hummus
- 1 ts revet sitronskall
- 24 Keebler® Town House® Flatbread Crisps - Ristet hvitløkskjeks
Fremgangsmåte
- 1Tine rekene, hvis de er frosne. Skrell, devein og fjern halene fra rekene. I en middels stor bolle blander du rekene, olivenolje, honning, oregano, salt og pepper.
- 2Forvarm grillpanne* på høy varme. Legg i rekene. Kok over høy varme i omtrent 3 minutter, eller til rekene blir ugjennomsiktige og grillmerker vises, og snu dem én gang etter 2 minutter. Ta dem ut av pannen. La dem avkjøle litt. Skjær hver reke tvers over i to deler. Sett til side.
- 3Legg sitronskiver på grillpannen. Kok på høy varme i 2 til 4 minutter, eller til de begynner å bli brune, og snu dem én gang. Ta dem ut av pannen. Skjær hver skive i 6 segmenter.
- 4I en liten bolle blander du hummus og sitrusskall. Smør omtrent 1 teskje hummus på hver KEEBLER TOWN HOUSE Flatbread Crisps - Ristet Hvitløk-kjeks. Topp hver med et stykke reke og et sitronsegment.
- 5*MERK: En stor non-stick stekepanne kan erstatte grillpannen. Hvis du bruker en stekepanne, reduser koketemperaturen til middels-høy. Det vil ikke vises grillmerker.