Østers Po Boy

Østers Po Boy

Lær hvordan du lager den klassiske oyster po boy, en smakfull og enkel forrett med ferske østers og sprø brød. Perfekt for sjømatelskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 6 Cinco Teaque-østers
  • Mel til raking
  • 1 sammenpisket egg
  • Rapsolje
  • Panko-brødsmuler
  • 1 hero-brød
  • 1 spiseskje Zatarains creole-sennep
  • 1 spiseskje Durkees sandwichsaus
  • 85 gram coleslaw

Fremgangsmåte

  1. 1Dredge østers i mel, deretter i sammenvispet egg, og til slutt i brødsmuler. Stek østersene i en panne med rapsolje som er oppvarmet til 190 grader Celsius. Ta østersene opp når de er gyldne og sprø. Legg dem på et kjøkkenpapir for å renne av. Skjær hero-brødet i to, og smør den ene siden med sennep og den andre med sandwichsaus. Legg coleslaw på bunnen av brødet. Legg østersene oppå, og sett sammen smørbrødet. Server.