Fersken med gresk yoghurt og pistasj

Fersken med gresk yoghurt og pistasj

Lær hvordan du lager en deilig persimmon-dessert med gresk yoghurt og pistasjoner. Perfekt for en sunn og smakfull avslutning på måltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper naturell gresk yoghurt
  • 4 modne Hachiya-pærer, hver delt i 6 båter
  • 1/2 kopp finhakket usaltet, skallet rå pistasjnøtt
  • 1/3 kopp bokhvete- eller kløverhonning
  • Flakete havsalt (for eksempel Maldon)

Fremgangsmåte

  1. 1Fordel yoghurten på tallerkener eller i boller. Topp med persimmon og pistasjnøtter, drypp med honning, og strø over salt.
  2. 2Fordel yoghurten på tallerkener eller i boller. Topp med persimmon og pistasjnøtter, drypp med honning, og strø over salt.