
Fersken med gresk yoghurt og pistasj
Lær hvordan du lager en deilig persimmon-dessert med gresk yoghurt og pistasjoner. Perfekt for en sunn og smakfull avslutning på måltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper naturell gresk yoghurt
- 4 modne Hachiya-pærer, hver delt i 6 båter
- 1/2 kopp finhakket usaltet, skallet rå pistasjnøtt
- 1/3 kopp bokhvete- eller kløverhonning
- Flakete havsalt (for eksempel Maldon)
Fremgangsmåte
- 1Fordel yoghurten på tallerkener eller i boller. Topp med persimmon og pistasjnøtter, drypp med honning, og strø over salt.
- 2Fordel yoghurten på tallerkener eller i boller. Topp med persimmon og pistasjnøtter, drypp med honning, og strø over salt.