Raspberry- og melonpaletas

Raspberry- og melonpaletas

Lær hvordan du lager deilige raspberry-melon paletas, en kald og frisk dessert perfekt for varme sommerdager. En enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1/2 3-punds cantaloupe
  • 1/2 kopp ferske bringebær
  • 1 kopp enkel sirup
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 2 spiseskjeer usaltet riseddik

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern skinn og frø fra halve av en 1,4 kg cantaloupe. Kjør kjøttet til en jevn puré sammen med ½ pint ferske bringebær, 1 kopp enkel sirup, 2 spiseskjeer fersk sitronsaft og 2 spiseskjeer usaltet riseddik. Sil gjennom en finmasket sikt over en stor målebøtte, fordel blandingen i ispinnformer, sett i pinner, og frys til de er faste, minst 6 timer.
  2. 2Fjern skinn og frø fra halve av en 1,4 kg cantaloupe. Kjør kjøttet til en jevn puré sammen med ½ pint ferske bringebær, 1 kopp enkel sirup, 2 spiseskjeer fersk sitronsaft og 2 spiseskjeer usaltet riseddik.
  3. 3Sil gjennom en finmasket sikt over en stor målebøtte, fordel blandingen i ispinnformer, sett i pinner, og frys til de er faste, minst 6 timer.