
Raspberry- og melonpaletas
Lær hvordan du lager deilige raspberry-melon paletas, en kald og frisk dessert perfekt for varme sommerdager. En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1/2 3-punds cantaloupe
- 1/2 kopp ferske bringebær
- 1 kopp enkel sirup
- 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 2 spiseskjeer usaltet riseddik
Fremgangsmåte
- 1Fjern skinn og frø fra halve av en 1,4 kg cantaloupe. Kjør kjøttet til en jevn puré sammen med ½ pint ferske bringebær, 1 kopp enkel sirup, 2 spiseskjeer fersk sitronsaft og 2 spiseskjeer usaltet riseddik. Sil gjennom en finmasket sikt over en stor målebøtte, fordel blandingen i ispinnformer, sett i pinner, og frys til de er faste, minst 6 timer.
- 2Fjern skinn og frø fra halve av en 1,4 kg cantaloupe. Kjør kjøttet til en jevn puré sammen med ½ pint ferske bringebær, 1 kopp enkel sirup, 2 spiseskjeer fersk sitronsaft og 2 spiseskjeer usaltet riseddik.
- 3Sil gjennom en finmasket sikt over en stor målebøtte, fordel blandingen i ispinnformer, sett i pinner, og frys til de er faste, minst 6 timer.