Chili- og lime-dressing
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull chili-lime dressing som passer til salater, grillmat og mer. Perfekt for sommeren!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp fersk limejuice
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 spiseskje chiliol*
- 1 spiseskje (pakket) gyllenbrunt sukker
- 1 teskje finhakket hvitløk
- *Finnes på asiatiske markeder og i den asiatiske matseksjonen i noen supermarkeder.
Fremgangsmåte
- 1Visp limejuice, soyasaus, chiliolje, sukker og hvitløk i en middels bolle for å blande. Smak til dressingen med pepper. (Kan lages 6 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)
- 2Visp limejuice, soyasaus, chiliolje, sukker og hvitløk i en middels bolle for å blande. Smak til dressingen med pepper. (Kan lages 6 timer i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)