Agurk-aloé-cocktail
oppskrift på en forfriskende cucumber-aloe cocktail perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 8 1/4-tykke skiver agurk
- 12 små friske shiso-blader
- 1/4 kopp Hendrick's Gin
- 6 spiseskjeer tonicvann
- 1/4 kopp aloe vera-juice
- 2 teskjeer Chartreuse-likør
- Ingrediensinformasjon: Shiso-blader, fra perillaplantens blad (også kjent som japansk basilikum), selges i japanske markeder. Aloe vera-juice fås i bedre supermarkeder og i spesialbutikker for matvarer.
Fremgangsmåte
- 1Bruk en muddler eller håndtaket på en tresleiv til å knuse og mose agurk og shiso i en cocktailshaker. Tilsett gin og mos igjen. Fyll shakeren omtrent halvfull med isbiter. Tilsett tonic, aloe og Chartreuse. Rør godt for å blande. Fyll to Old Fashioned-glass med is; sil cocktailen over i glassene.
- 2Bruk en muddler eller håndtaket på en tresleiv til å knuse og mose agurk og shiso i en cocktailshaker. Tilsett gin og mos igjen. Fyll shakeren omtrent halvfull med isbiter. Tilsett tonic, aloe og Chartreuse. Rør godt for å blande. Fyll to Old Fashioned-glass med is; sil cocktailen over i glassene.