Hello Fresh Mobile Banner
Meksikansk ris

Meksikansk ris

Lær hvordan du lager mexicansk ris hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt som tilbehør til dine mexicanske retter og lett å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 løk, hakket
  • 3. 1 grønn paprika, hakket
  • 4. 1 (14 unser) boks storfebuljong
  • 5. 2 kopper ferske maiskjerner
  • 6. 1 (10 unser) boks hakkede tomater med grønne chilipepper
  • 7. 1 (15 unser) boks tomatsaus
  • 8. 1/2 kopp salsa
  • 9. 1/2 teskje chilipulver
  • 10. 1/2 teskje paprika
  • 11. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 12. 1/2 teskje salt
  • 13. 1/2 teskje malt svart pepper
  • 14. 1 teskje finhakket koriander
  • 15. 1 1/2 kopper ukokt hvit ris
  • 16. 1 kopp revet cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 11. Brun kjøttdeigen i en middels stor kjele over middels varme. Sil av eventuelt fett. Tilsett løk og grønn paprika. Kok til løken er myk.
  2. 22. Rør inn storfefond, mais, tomater med grønne chilipepper og tomatsaus. Tilsett salsa, chilipulver, paprika, hvitløkspulver, salt, pepper og koriander. Bland godt. Kok opp og rør inn ris.
  3. 33. Dekk til og kok til risen er ferdig, ca. 25 minutter.
  4. 44. Strø revet cheddarost over retten og fortsett å koke i 10 minutter, eller til osten er smeltet.