
Bloody Mary I
Lær hvordan du lager en deilig bloody mary i hjemmet. En perfekt drink for helgen eller når du ønsker noe friskt og smakfullt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke
Ingredienser
- 1,46 liters tomatjuice
- 118 milliliter sitronsaft
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- Salt
- Nykvernet pepper
- 45 milliliter vodka per porsjon
- 20 isbiter
- 10 tynne skiver sitron
Fremgangsmåte
- 1Bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, salt og pepper. Rør godt sammen. Hell over i en beholder og sett i kjøleskapet til det er godt avkjølt. Legg 2 isbiter i hvert 8-unse glass, tilsett 1 1/2 unse vodka og 5 unse tomatjuiceblandingen. Pynt med en skive sitron.
- 2Bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, salt og pepper. Rør godt sammen. Hell over i en beholder og sett i kjøleskapet til det er godt avkjølt. Legg 2 isbiter i hvert 8-unse glass, tilsett 1 1/2 unse vodka og 5 unse tomatjuiceblanding. Pynt med en skive sitron.