Bloody Mary I

Bloody Mary I

Lær hvordan du lager en deilig bloody mary i hjemmet. En perfekt drink for helgen eller når du ønsker noe friskt og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 1
drikke

Ingredienser

  • 1,46 liters tomatjuice
  • 118 milliliter sitronsaft
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • Salt
  • Nykvernet pepper
  • 45 milliliter vodka per porsjon
  • 20 isbiter
  • 10 tynne skiver sitron

Fremgangsmåte

  1. 1Bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, salt og pepper. Rør godt sammen. Hell over i en beholder og sett i kjøleskapet til det er godt avkjølt. Legg 2 isbiter i hvert 8-unse glass, tilsett 1 1/2 unse vodka og 5 unse tomatjuiceblandingen. Pynt med en skive sitron.
  2. 2Bland tomatjuice, sitronsaft, Worcestershire-saus, salt og pepper. Rør godt sammen. Hell over i en beholder og sett i kjøleskapet til det er godt avkjølt. Legg 2 isbiter i hvert 8-unse glass, tilsett 1 1/2 unse vodka og 5 unse tomatjuiceblanding. Pynt med en skive sitron.