Mango-, fersken- og ananassalsa

Mango-, fersken- og ananassalsa

Lær hvordan du lager en smakfull og frisk mango, peach og pineapple salsa. Perfekt som forrett eller tilbehør på varme sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 mangoer, skrelt, uten stein og hakket
  • 2. 2 små ferske ferskener, delt i to, uten stein og kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 3. 1 kopp fersk ananas, i terninger
  • 4. 4 tomater, hakket
  • 5. 1 hvit løk, hakket
  • 6. 1 rød paprika, hakket
  • 7. 1 gul paprika, hakket
  • 8. 1 kopp fersk koriander, hakket, eller etter smak
  • 9. 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 10. 1 liten jalapeño, finhakket
  • 11. 2 spiseskjeer limesaft
  • 12. 1 teskje salt
  • 13. 2 spiseskjeer hvitt sukker, eller etter smak
  • 14. 3/4 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Legg mango, fersken, ananas, tomat, løk, rød paprika, gul paprika og koriander i en blandingsbolle. Rør inn hvitløk, jalapeño, limesaft, salt, sukker og vann. Dekk til og sett i kjøleskapet minst 1 time før servering.