Tres Leches 'Tre Melker'

Tres Leches 'Tre Melker'

lær hvordan du lager den klassiske mexicanske desserten tres leches, en myk kake dynket med tre typer melk. enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 5 egg
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1 kopp selvhevende mel
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 (14 unser) boks søtet kondensert melk
  • 6. 1 (12 væskeons) boks kondensert melk
  • 7. 1 kopp melk
  • 8. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
  • 9. 3 eggehviter
  • 10. 1 kopp hvitt sukker
  • 11. 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør og mel en 20 x 30 cm stor form. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Skill 5 egg, og pisk eggehvitene i en stor bolle. Tilsett 1 kopp sukker gradvis, mens du pisker kontinuerlig. Tilsett eggeplommene én etter én, og pisk godt mellom hver. Rør inn 1 teskje vanilje. Sikt melet, og vend det inn i eggeblandingen. Hell røren i den forberedte formen. Stek kaken i 20 minutter, eller til den er ferdig. Avkjøl.
  3. 33. Bland den søte kondenserte melken, den kondenserte melk, vanlig melk og 1 spiseskje vanilje. Hell denne sirupen over den avkjølte kaken.
  4. 44. For å lage marengsglasur: Pisk eggehvitene til myke topper. Tilsett gradvis 1 kopp sukker, og pisk til stive topper dannes. Rør inn 1 teskje vanilje. Pynt kaken med marengsglasuren.