Fyrstikk- og frukt-yoghurtdessert i seks lag

Fyrstikk- og frukt-yoghurtdessert i seks lag

lag en deilig seks-etasjers frukt yoghurt parfait med lag av frisk frukt, yoghurt og granola. perfekt som frokost eller sunn dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 3/4 kopp frokostblanding (bransflak), delt
  • 1/2 pint (8 unser) kremfløte
  • 1 (8 unser) beger naturell yoghurt
  • 2 spiseskjeer honning
  • 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 2/3 kopp uten kjerner røde druer, delt i to
  • 2/3 kopp uten kjerner hvite druer, delt i to
  • 2/3 kopp blåbær
  • 2 bananer
  • 1 lime
  • 2/3 kopp bringebær
  • 3/4 kopp hasselnøtt- og sjokoladepasta (anbefalt: Nutella)
  • 6 kvister fersk mynte

Fremgangsmåte

  1. 1Legg 1/8 kopp havreflak i bunnen av 6 parfaitglass. Pisk kremfløte til myke topper og sett til side kort. I en annen bolle, bruk en elektrisk mikser til å piske sammen yoghurt, honning og kremost. Vend den piskede kremen inn i kremost- og yoghurtblandingen. Skje 1/4 kopp av blandingen oppå havreflakene i hvert glass. I en annen bolle, bland røde og hvite druer samt blåbær. Skjær bananer i skiver og press limesaft over for å forhindre oksidering. Vend forsiktig inn bringebær. Skje 1/4 kopp av frukten over kremen i hvert glass. Deretter gjentar du med et lag på 1/4 kopp krem, etterfulgt av et nytt lag med 1/4 kopp frukt. Legg 1/8 kopp hasselnøtt- og sjokoladepaste på toppen av det andre fruktlaget, og pynt med myntekvister.