Spindelvev-rull

Spindelvev-rull

Lær hvordan du lager en deilig spider roll hjemme. En enkel oppskrift på sushi med sprø krabbe og perfekt smak. Passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Myk-skallkrabbe
  • 2. 2 kopper tempuradeig, oppskrift følger
  • 3. 1 noriark
  • 4. 1/2 kopp sushiris
  • 5. 1/8 avokado
  • 6. 2 spiseskjeer spicy majones, oppskrift følger
  • 7. 3 eggeplommer*
  • 8. 1 teskje finhakket sjalottløk
  • 9. 1/2 fedd hvitløk
  • 10. 3 spiseskjeer limesaft
  • 11. 2 teskjeer krydret riseddik
  • 12. 1 teskje misopasta
  • 13. 2 teskjeer chilipasta
  • 14. 2 teskjeer cayennepepper
  • 15. 1 1/2 kopper vegetabilsk olje
  • 16. 1 kopp hvetemel
  • 17. 1/2 kopp maisstivelse
  • 18. 1 helt egg, pisket
  • 19. 1 til 2 kopper kullsyreholdig vann
  • 20. Noen isbiter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm oljen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Dypp soft-shell krabben i tempuradeigen. Stek krabben til den blir gyllenbrun. Ta opp og legg på kjøkkenpapir for å renne av. Kutt i tre deler. Legg alle ingrediensene på en bambusmatte i følgende rekkefølge: nori, ris, krabbe, avokado og spicy majones, og rull sammen i en jelly roll-stil.
  3. 33. Legg alle ingrediensene unntatt oljen i en blender. På middels hastighet, tilsett oljen sakte for å emulgere den til majones.
  4. 44. I en bolle, bland de tørre ingrediensene. Rør inn egget, og mens du rører, hell i seltzeren, ½ kopp av gangen. Rør godt for å blande ingrediensene. Tilsett nok seltzer slik at blandingen får konsistensen av uskummet kremfløte. Rør inn noen isbiter for å holde røren veldig kald.