Uglies

Uglies

Lær hvordan du lager uglies, en deilig rett som passer perfekt til enhver anledning. En enkel oppskrift med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
  • 2. 1/2 kopp hakket løk
  • 3. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 4. 1 1/2 kopper barbequesaus
  • 5. 1 (10 unse) pakke ferdiglaget kjeksdeig
  • 6. 2 kopper revet Cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør lett en form med 8 muffinsformer.
  2. 22. I en stor stekepanne eller gryte, brun kjøttdeigen sammen med løk- og hvitløkspulver til den er jevnt brun; sil av fettet. Rør inn barbequesausen og la det småkoke i ytterligere 3 minutter.
  3. 33. Kjevle ut hver kjeks på en melet overflate slik at hver kjeks er 15 cm i diameter. Legg kjeken i muffinsformen og brett opp sidene for å danne en kopp. Fyll hver kjeks nesten opp til toppen med kjøttblandingen; topp med revet cheddarost.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen til kjeksene er gjennomstekte, osten er smeltet og toppene er gyldne, ca. 15 minutter.