
Maiskaker
Lær hvordan du lager deilige corn cakes med enkel oppskrift. Perfekt til frokost eller som snacks. Raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 kopp ristet maismel (fint malt gult maismel)
- 1 kopp selvhevende mel
- 4 spiseskjeer sukker
- 2 egg
- 2 kopper kulturmelk
- 3 unser maisolje
- 2 kopper ferske maiskjerner
Fremgangsmåte
- 1Legg maismel, mel og sukker i en bolle og bland godt sammen. I en separat bolle, bland egg, kulturmelk, maisolje og fersk mais, og rør godt sammen.
- 2Vend de tørre og våte ingrediensene forsiktig sammen. Hell 4 unser pannekakemiks på en varm stekepanne. Stek på middels høy varme i 4 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.