
Maille® Dijon-tyttebærburger av kalv
Lær hvordan du lager deilige maille® dijon kalveburgere. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag. Perfekt for hele familien!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund karbonadedeig av kalv
- 4 sprø brødroller, delt
- 1/4 kopp lett pakket hakket fersk basilikum
- 1 egg
- 2 spiseskjeer Maille® Old Style-sennep, delt
- 1/2 teskje svart pepper
- 1 middels stor rød paprika, delt i fire
Fremgangsmåte
- 1Fjern noe av brødet fra de kuttede sidene på den øverste halvdelen av rundstykkene, slik at det dannes en lomme.
- 2Legg det i en foodprosessor eller blender. Puls til det blir fine smuler. Sett til side 1/4 kopp av smulene til burgerne.
- 3Bland karbonadedeig av kalv, brødsmuler, basilikum, egg, 1 ss sennep og svart pepper i en stor bolle, og rør godt. Form til fire burgere med en tykkelse på 1/2 tomme.
- 4Plasser burgerne og paprikaen på en oljet rist over middels varme, over glør som er dekket av aske.
- 5Grill kalveburgerne uten lokk i 10 til 12 minutter, til den indre temperaturen når 160 °F (ca. 71 °C), og snu av og til. Grill paprikaen i 7 til 11 minutter til den er mør, og snu av og til. Smør resten av 1 ss sennep på den nederste halvdelen av rundstykkene. Plasser rundstykkene med snittflaten ned på risten. Grill til de er lett ristet.
- 6Kutt paprikaen i to på langs, og legg dem på bunnen av rundstykkene.
- 7Legg burgerne oppå paprikaen. Lukk smørbrødene.