Hello Fresh Mobile Banner
Maille® Dijon-tyttebærburger av kalv

Maille® Dijon-tyttebærburger av kalv

Lær hvordan du lager deilige maille® dijon kalveburgere. En enkel oppskrift perfekt for en smakfull middag. Perfekt for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund karbonadedeig av kalv
  • 4 sprø brødroller, delt
  • 1/4 kopp lett pakket hakket fersk basilikum
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer Maille® Old Style-sennep, delt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 1 middels stor rød paprika, delt i fire

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern noe av brødet fra de kuttede sidene på den øverste halvdelen av rundstykkene, slik at det dannes en lomme.
  2. 2Legg det i en foodprosessor eller blender. Puls til det blir fine smuler. Sett til side 1/4 kopp av smulene til burgerne.
  3. 3Bland karbonadedeig av kalv, brødsmuler, basilikum, egg, 1 ss sennep og svart pepper i en stor bolle, og rør godt. Form til fire burgere med en tykkelse på 1/2 tomme.
  4. 4Plasser burgerne og paprikaen på en oljet rist over middels varme, over glør som er dekket av aske.
  5. 5Grill kalveburgerne uten lokk i 10 til 12 minutter, til den indre temperaturen når 160 °F (ca. 71 °C), og snu av og til. Grill paprikaen i 7 til 11 minutter til den er mør, og snu av og til. Smør resten av 1 ss sennep på den nederste halvdelen av rundstykkene. Plasser rundstykkene med snittflaten ned på risten. Grill til de er lett ristet.
  6. 6Kutt paprikaen i to på langs, og legg dem på bunnen av rundstykkene.
  7. 7Legg burgerne oppå paprikaen. Lukk smørbrødene.