
Oppned gresskarpai
Lær hvordan du lager en enkel og lekker upside-down pumpkin pie. Perfekt for høstens dessertbord! Enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (425 gram) boks med rent gresskar
- 1 (340 gram) boks med kondensert, fettfri melk
- 1/2 kopp fettfri flytende eggerstatning
- 2/3 kopp sukker
- 2 teskjeer gresskarpietspice
- 2 ark (8 kjeks) lavfett kanelgrahamkjeks, finhakket
- Fettfri pisket krem (fra en aerosolbeholder), til valgfritt tilbehør
- Kanel, til valgfritt tilbehør
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Bland alle ingrediensene, unntatt kjeksene og eventuelle tillegg, i en bolle, og rør godt. Hell blandingen i en paiform med høye kanter som er lett sprayet med non-stick spray, og stek i ovnen i 45 minutter. (Den vil forbli litt myk, som en paifylling.) Sett i kjøleskapet til den er helt avkjølt og fast, minst 2 timer. Dryss jevnt over knuste kjeks. Tilsett pisket krem og kanel, hvis du ønsker det. Server og nyt!