Cubansk mangomousse

Cubansk mangomousse

oppskrift på cuban mango mousse, en frisk og søt dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 mellomstore mangoer, skrelt og i terninger
  • 2. 2 1/2 spiseskjeer honning
  • 3. 2 spiseskjeer fersk limejuice
  • 4. 1 1/4 kopper kremfløte
  • 5. 2 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 1Mos mangoene, honningen og limesaften i en blender eller foodprocessor til en jevn puré. Pisk den tykne fløten til myke topper, og vend den inn i mango-puréen. Pisk eggehvitene i en ren, tørr bolle til stive topper, og vend deretter halvparten inn i mango-blandingen. Når det er godt blandet, vender du forsiktig inn den resterende eggehviten i moussen til det ikke er noen synlige striper igjen.