
Blanding av bær med sprø topping
Lær hvordan du lager en deilig mixed berry crumble med friske bær og sprø topping. Perfekt som sommerdessert eller helgebehag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 2 poser (12 unser) frosne blandede bær, tint
- 1/2 kopp tørkede tranebær
- 1/3 kopp tranebærjuicecocktail
- 1/4 kopp hurtigkokende tapioka (anbefalt: Minute)
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 kopp sukker
- 1/2 kopp bakeblanding
- 3/4 kopp fullkornscereal
- 1 kopp mandelbiscotti (ca. 4–5 stykker), knust
- 2 spiseskjeer smør, smeltet
- Serveringsforslag: vaniljeis eller pisket krem
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland bær, tørkede tranebær, tranebærjuice, tapioca, kanel og sukker i bunnen av en 4- eller 5-liters slow cooker. Rør godt.
- 3Dekk til og kok på høy varme i 2 til 4 timer.
- 4Til crumble-topping:
- 5Forvarm ovnen til 175°C (350°F), 30 minutter før servering. Legg et bakepapir på et stekebrett og sett til side.
- 6I en middels stor bolle, bland ingrediensene til crumble-toppingen. Fordel på det forberedte bakepapiret og stek i 12 til 18 minutter, eller til det er sprøtt og gyllent.
- 7Strø crumble-toppingen over den varme bærrøre.
- 8Server med vaniljeis eller pisket krem, hvis ønskelig.