Hello Fresh Mobile Banner
Blanding av bær med sprø topping

Blanding av bær med sprø topping

Lær hvordan du lager en deilig mixed berry crumble med friske bær og sprø topping. Perfekt som sommerdessert eller helgebehag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 poser (12 unser) frosne blandede bær, tint
  • 1/2 kopp tørkede tranebær
  • 1/3 kopp tranebærjuicecocktail
  • 1/4 kopp hurtigkokende tapioka (anbefalt: Minute)
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 kopp sukker
  • 1/2 kopp bakeblanding
  • 3/4 kopp fullkornscereal
  • 1 kopp mandelbiscotti (ca. 4–5 stykker), knust
  • 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • Serveringsforslag: vaniljeis eller pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Bland bær, tørkede tranebær, tranebærjuice, tapioca, kanel og sukker i bunnen av en 4- eller 5-liters slow cooker. Rør godt.
  3. 3Dekk til og kok på høy varme i 2 til 4 timer.
  4. 4Til crumble-topping:
  5. 5Forvarm ovnen til 175°C (350°F), 30 minutter før servering. Legg et bakepapir på et stekebrett og sett til side.
  6. 6I en middels stor bolle, bland ingrediensene til crumble-toppingen. Fordel på det forberedte bakepapiret og stek i 12 til 18 minutter, eller til det er sprøtt og gyllent.
  7. 7Strø crumble-toppingen over den varme bærrøre.
  8. 8Server med vaniljeis eller pisket krem, hvis ønskelig.