
Sitronkrem Napoleon
lær hvordan du lager en deilig lemon cream napoleon, en frisk og kremet dessert som passer perfekt til sommer og vår. enkel å lage og imponerende å servere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp lett ricottaost
- 1 eske (3,4 unser) instant sitronpudding uten sukker, til koking og paifyll
- 1 kopp lett rømme
- 1 ss finhakket sitronskall, pluss ekstra til pynt
- 1 ss honning
- 1 ss lunkent vann
- 12 wonton-omslag
- 4 ss pisket krem
- 1 ts vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1I en foodprocessor utstyrt med en stålblad, bland ricotta, sitronpudding og rømme. Kjør til det er glatt. Tilsett sitronskall og kjør i ett minutt. Bland til ønsket puddingkonsistens.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 3I en liten bolle, bland honning og varmt vann. Rør til honningen er oppløst. Bruk en pensel, pensle lett på begge sider av deigbladene med honningvann. Legg dem på bakepapiret. Stek i ca. 8 minutter, eller til de er gyldne. Ta ut av ovnen og la avkjøle.
- 4For å servere, plasser ett deigblad på en tallerken og legg en skje med pudding på. Gjenta med et lag til. Bland 1 teskje vaniljeekstrakt i den piskede kremen. Topp det tredje deigbladet med en klatt med pisket krem. Pynt med et dryss sitronskall.

