Gresskar- og tof Cheesecake

Gresskar- og tof Cheesecake

oppskriften på pumpkin tofu cheesecake er en deilig og sunn dessert som kombinerer sødme fra gresskar med kremet tofu. perfekt for høstsesongen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper grahamskjermsmuler (ca. 16 hele kjeks)
  • 6 spiseskjeer soyamargarin, lett myknet
  • 680 gram silketofu
  • 1 kopp hermetisk eller fersk kokt gresskar
  • 1 1/4 kopper sukker
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 340 gram soyakremost
  • 1 spiseskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Lag grahamkjeksbunnen: I en food processor eller blender, kjør grahamkjeksene på høy hastighet til de er finmalt. Tilsett margarin og pulser til blandingen ligner grove smuler. Trykk blandingen jevnt ut i bunnen av en 20 cm springform, eller lag tynnere lag i to 23 cm paiformer.
  2. 2Lag fyllet: Ha alle ingrediensene romtempererte. Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. I en food processor eller blender, kjør tofu og gresskar til det er glatt. Tilsett sukker, krydder, soyakremost og vanilje, og kjør til det er jevnt. Skrap ned sidene etter behov.
  3. 3Hell tofublandingen i de forberedte paibunnene og stek i 50 minutter, til ostekaken er fast.
  4. 4Slå av ovnen, og la kaken stå i ovnen i 1 time. Ta ut og avkjøl til romtemperatur. Sett ostekaken i kjøleskapet over natten. Server lett avkjølt.