Hjertesalat, mais, cherrytomater og avokadosalat med grønn løk- og kokosdressing
Oppdag en frisk og smakfull salat med hjerter av palme, mais, cherrytomater og avokado, toppet med en kremet grønn løk-kokosdressing. Perfekt for sommermåltidet!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 bunt grønn løk (bare den grønne delen)
- 1 (400 gram) boks kokosmelk
- 1/4 kopp usøtet, tørket kokosflak
- 1/2 kopp limesaft
- 1 egg
- 1/3 teskje cayennepepper
- 2 sjalottløk
- 2 hvitløksfedd, hakket til ca. 1 teskje
- 1 spiseskje honning
- 1 1/2 kopp olivenolje
- Salt og pepper
- 1 (355 gram) boks hjertesalat, skåret i 1/2-tommers skiver
- 1 kopp maiskorn, blansjert
- 1 pint cherrytomater, delt i to
- 1 avokado, skrelt, kjernet og skåret i medium terninger
- 1 pund babyblad (salat)
- 1/4 bunt korianderstilker, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Plasser alle ingrediensene til dressingen, unntatt olje, salt og pepper, i en blender eller food processor og kjør til en jevn puré. Tilsett sakte oljen i en tynn stråle mens du kjører, til dressingen er tykk og kremet. Smak til med salt og pepper. Bland salatingrediensene godt sammen, og pynt med korianderkvister.