Hello Fresh Mobile Banner
Beet Carpaccio med geitost og ruccola

Beet Carpaccio med geitost og ruccola

Lær hvordan du lager en smakfull beet carpaccio med frisk geitost og ruccola. Perfekt som forrett for en lett og elegant middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 mellomstore rødbeter, skrellet og stilkene trimmet til 2 tommer
  • 1 1/2 spiseskje rødvinseddik
  • 4 unser geitost, skivet
  • 4 unser babyruccola (4 kopper godt pakket)
  • 1 stor belgisk endiv, skåret i tykke skiver på tvers
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • Utstyr: en justerbar skivemaskin

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk stilkene som håndtak og skjær rødbetene i tynne skiver med en skiver (bruk vernehansker for å unngå å få farge på hendene). Bland med eddik og ¼ teskje salt i en bolle, og la det stå i 5 minutter for å visne. Fordel rødbetene på 4 store tallerkener, med litt overlapping av skivene. Topp med geitost. Bland ruccola og endive med 1 spiseskje olje og salt og pepper etter smak, og legg det oppå geitosten. Drypp rødbetene med de resterende 2 spiseskjeene olje.
  2. 2Bruk stilkene som håndtak og skjær rødbetene i tynne skiver med en skiver (bruk vernehansker for å unngå å få farge på hendene). Bland med eddik og ¼ teskje salt i en bolle, og la det stå i 5 minutter for å visne.
  3. 3Fordel rødbetene på 4 store tallerkener, med litt overlapping av skivene. Topp med geitost.
  4. 4Bland ruccola og endive med 1 spiseskje olje og salt og pepper etter smak, og legg det oppå geitosten. Drypp rødbetene med de resterende 2 spiseskjeene olje.