
Ceviche
oppskrift på ceviche, en lett og smakfull forrett med fersk sjømat, perfekt for sommeren. lær hvordan du lager ceviche hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 5 pund fersk, skinnfri snapperfilet, skåret i terninger
- 2 sitroner, presset
- 2 lime, presset
- 1 rød paprika, finhakket
- 1 grønn paprika, finhakket
- 1 gul paprika, finhakket
- 1 rød løk, finhakket
- 2 jalapeños, frøet og finhakket
- 1/2 kopp hele korianderblader
- 1/2 kopp hele persilleblader
- 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- Salt og nykvernet svart pepper
- Tortillachips eller kjeks
Fremgangsmåte
- 1Fordel fisken jevnt i en stor, ikke-reaktiv panne. Bland all sitrusjuicen og hell den over fisken. Dekk til og sett i kjøleskapet i 2 timer. Sitrusjuicen vil koke fisken jevnt gjennom. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Server med tortillachips eller dine favorittkjeks.