Hello Fresh Mobile Banner
Marinerte auberginer med kapers og mynte

Marinerte auberginer med kapers og mynte

Lær hvordan du lager en smakfull marinert aubergine med kapers og mynte. Perfekt som forrett eller tilbehør, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund tynne italienske eller asiatiske auberginer (2 til 3), skåret i 1/4-tommers tykke skiver
  • 5 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje, delt
  • 2 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1/4 kopp hakket mynte
  • 2 spiseskjeer små kapers, skylt
  • Sprø rosmariflatbrød

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm broiler. Legg auberginen i ett lag på et stort stekebrett og pensle begge sider med til sammen 2 spiseskjeer olje. Grill auberginen ca. 4 tommer fra varmen, snu den én gang, til den er gyllen, totalt 8 til 12 minutter. Rør sammen eddik, mynte, kapers, 1/4 teskje salt, 1/2 teskje pepper og de resterende 3 spiseskjeene olje, og vend det inn i den varme auberginen. Mariner i minst 20 minutter.
  2. 2Forvarm broiler.
  3. 3Legg auberginen i ett lag på et stort stekebrett og pensle begge sider med til sammen 2 spiseskjeer olje. Grill ca. 4 tommer fra varmen, snu den én gang, til den er gyllen, totalt 8 til 12 minutter.
  4. 4Rør sammen eddik, mynte, kapers, 1/4 teskje salt, 1/2 teskje pepper og de resterende 3 spiseskjeene olje, og vend det inn i den varme auberginen. Mariner i minst 20 minutter.