LT Backyard Burger

LT Backyard Burger

Lær hvordan du lager en deilig backyard burger med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommergrilling og hyggelige sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 7 unser malt storfekjøtt av førsteklasses storfe (20 prosent fett), romtemperert
  • Mykt smør
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Potetbrød, delt i to
  • Isbergsalatblad
  • Skive av storfesteik tomat
  • Skive av sylteagurk
  • 1 spiseskje LT-syltet majones, oppskrift følger
  • 6 spiseskjeer majones
  • 3 spiseskjeer ketchup
  • 2 spiseskjeer søt relish, drenert og skylt
  • 1 spiseskje hakkede cornichons
  • 2 spiseskjeer hakkede sylteagurkjiliper
  • 1 spiseskje Cognac
  • Salt og pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp en takke til middels varme.
  3. 3Bruk hendene dine til å forme storfen til en ¼-tommers tykk burger, prøv å ikke presse burgeren for mye, ellers blir kjøttet seigt og burgeren vil ikke koke ordentlig i midten. Pensle litt smør på begge sider av burgeren, krydre med salt og pepper, og stek på takken i 2 til 3 minutter på hver side for medium sjeldent.
  4. 4I mellomtiden, pensle mykt smør på begge skivene av brødet og legg dem på takken til de er ristet.
  5. 5For å montere, legg hamburgeren på den nederste brødskiven, og legg salat, tomat og sylteagurk oppå hamburgeren. Smør LT Pickled Mayo på den øverste brødskiven, sett sammen smørbrødet og server.
  6. 6Ha ingrediensene i en liten bolle og bland dem godt sammen.