LT Backyard Burger
Lær hvordan du lager en deilig backyard burger med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommergrilling og hyggelige sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 7 unser malt storfekjøtt av førsteklasses storfe (20 prosent fett), romtemperert
- Mykt smør
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Potetbrød, delt i to
- Isbergsalatblad
- Skive av storfesteik tomat
- Skive av sylteagurk
- 1 spiseskje LT-syltet majones, oppskrift følger
- 6 spiseskjeer majones
- 3 spiseskjeer ketchup
- 2 spiseskjeer søt relish, drenert og skylt
- 1 spiseskje hakkede cornichons
- 2 spiseskjeer hakkede sylteagurkjiliper
- 1 spiseskje Cognac
- Salt og pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp en takke til middels varme.
- 3Bruk hendene dine til å forme storfen til en ¼-tommers tykk burger, prøv å ikke presse burgeren for mye, ellers blir kjøttet seigt og burgeren vil ikke koke ordentlig i midten. Pensle litt smør på begge sider av burgeren, krydre med salt og pepper, og stek på takken i 2 til 3 minutter på hver side for medium sjeldent.
- 4I mellomtiden, pensle mykt smør på begge skivene av brødet og legg dem på takken til de er ristet.
- 5For å montere, legg hamburgeren på den nederste brødskiven, og legg salat, tomat og sylteagurk oppå hamburgeren. Smør LT Pickled Mayo på den øverste brødskiven, sett sammen smørbrødet og server.
- 6Ha ingrediensene i en liten bolle og bland dem godt sammen.