Ostebrødbarer

Ostebrødbarer

oppskrift på cheese bread bars, en deilig og enkel snack som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager dem trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. Smør til smøring av formen
  • 2. Omtrent 1/4 kopp fin, tørr brødsmuler
  • 3. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 4. 2 teskjeer bakepulver
  • 5. 3 store egg
  • 6. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 7. 2 spiseskjeer hel melk
  • 8. 1/4 pund finrevet Parmigiano-Reggiano (ca. 2 kopper)
  • 9. 1/4 pund finrevet Pecorino Romano (ca. 2 kopper)
  • 10. 1/4 pund finrevet Gruyère (ca. 1 1/2 kopper)
  • 11. Spesialutstyr: en 33 x 23 cm bakeform (2 tommer dyp)

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett ovnracket i midterposisjon og forvarm ovnen til 200°C. Smør bunnen og sidene av en bakeform, og strø over brødsmuler, og ryst av overflødig. Visp sammen mel og bakepulver i en bolle. Visp sammen egg, olje og melk i en stor bolle, og rør inn ostene. Tilsett melblandingen, og rør til den er godt innarbeidet (deigen vil være stiv). Trykk deigen jevnt ut i formen, og jevn ut toppen med en slikkepott. Stek til den er gyllen og fast å ta på, ca. 25 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i 10 minutter, snu brødet ut av formen på en skjærefjøl, og snu det deretter rett opp. Skjær i 24 barer (3 x 4 cm) og server varmt eller romtemperert.
  2. 22. Sett ovnracket i midterposisjon og forvarm ovnen til 200°C.
  3. 33. Visp sammen mel og bakepulver i en bolle. Visp sammen egg, olje og melk i en stor bolle, og rør inn ostene. Tilsett melblandingen, og rør til den er godt innarbeidet (deigen vil være stiv).
  4. 44. Trykk deigen jevnt ut i formen, og jevn ut toppen med en slikkepott. Stek til den er gyllen og fast å ta på, ca. 25 minutter. Ta ut av ovnen og avkjøl i 10 minutter, snu brødet ut av formen på en skjærefjøl, og snu det deretter rett opp. Skjær i 24 barer (3 x 4 cm) og server varmt eller romtemperert.