Sitronmuffins

Sitronmuffins

oppskrift på deilige lemon muffins med frisk sitron. perfekt til kaffen eller som en lett dessert. enkel å lage og perfekt for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 3. 3 teskjeer bakepulver
  • 4. 1 spiseskje revet sitronskall
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 3/4 kopp melk
  • 7. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 1 egg

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør bunnen av 12 muffinsformer eller sett i papirformer.
  2. 22. I en middels stor bolle, bland mel, sukker, bakepulver, sitronskall og salt; rør godt. I en liten bolle, bland melk, olje og egg; rør godt. Tilsett de tørre ingrediensene på en gang; rør forsiktig til de er fuktige (røren vil være klumpete).
  3. 33. Fyll formene to tredjedeler fulle. Stek i 20 til 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La muffinsene avkjøle i ett minutt før de tas ut av formen. Server varme.