Fersk urtepasta salat
oppskrift på en frisk og smakfull urtepasta salat, perfekt for varme sommerdager. enkel å lage og full av ferske urter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (ca. 225 g) haricots verts (anbefalt: Earth Exotics)
- 1 pakke (ca. 340 g) tri-farget rotini-pasta
- 1 glass (ca. 340 g) med ovnsbakte gule paprika, kuttet i små strimler
- 1 glass (ca. 340 g) med ovnsbakte røde paprika, kuttet i små strimler
- 1/2 kopp hakkede friske urter som mynte, basilikum, estragon og merian
- 3/4 kopp valmuefrø-dressing til salat (anbefalt: Knott's)
Fremgangsmåte
- 1Spiselige blomster, til pynt
- 2Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett haricots verts og kok til de er sprø møre, ca. 3 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør haricots verts til en bolle med isvann for å stoppe kokeprosessen.
- 3Sett vannet tilbake på kok. Tilsett pastaen og kok til den er al dente, ca. 8 minutter. Sil av vannet og la pastaen avkjøle.
- 4Bland alle ingrediensene i en stor serveringsskål, unntatt de spiselige blomstene. Vend godt slik at alle ingrediensene er jevnt dekket av dressingen.
- 5Pynt med spiselige blomster og server kaldt eller romtemperert.