Kyllingspyd marinert i salatdressing

Kyllingspyd marinert i salatdressing

Lær hvordan du lager smakfulle kyllingspyd marinert i en enkel salatdressing. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 rød løk, i medium terninger
  • 1 rød paprika, i medium terninger
  • 1 gul paprika, i medium terninger
  • 1 grønn paprika, i medium terninger
  • 1,4 kg benfri, uten skinn kyllingbryst, skåret i medium store terninger
  • Bambuspinner som er bløtlagt i 30 til 60 minutter
  • 1 flaske vinaigrette eller marinade etter eget valg

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser løk, paprika og kylling på spyd, og veksle mellom grønnsaker og kylling. Gjenta prosessen til alle spyd er satt sammen. Legg de ferdige spydene i en grunn form og dekk med vinaigrette eller marinade. Sett i kjøleskapet i 1 til 2 timer. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius og overfør spydene til et stekebrett. Sett i ovnen og stek i 8 til 10 minutter. Server umiddelbart.