
Kyllingspyd marinert i salatdressing
Lær hvordan du lager smakfulle kyllingspyd marinert i en enkel salatdressing. Perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 rød løk, i medium terninger
- 1 rød paprika, i medium terninger
- 1 gul paprika, i medium terninger
- 1 grønn paprika, i medium terninger
- 1,4 kg benfri, uten skinn kyllingbryst, skåret i medium store terninger
- Bambuspinner som er bløtlagt i 30 til 60 minutter
- 1 flaske vinaigrette eller marinade etter eget valg
Fremgangsmåte
- 1Plasser løk, paprika og kylling på spyd, og veksle mellom grønnsaker og kylling. Gjenta prosessen til alle spyd er satt sammen. Legg de ferdige spydene i en grunn form og dekk med vinaigrette eller marinade. Sett i kjøleskapet i 1 til 2 timer. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius og overfør spydene til et stekebrett. Sett i ovnen og stek i 8 til 10 minutter. Server umiddelbart.