Rødpeppermajones

Rødpeppermajones

Lær hvordan du lager en smakfull red-pepper mayonnaise hjemme. En perfekt tillegg til grillmat, baguetter og salater.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 stor hvitløksfedd
  • 1/2 teskje salt
  • 450 g røde paprika, mykt-røstet
  • 1/4 kopp majones
  • 1/4 teskje fersk sitronsaft eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Finhakk hvitløk og knus den til en pasta med salt ved hjelp av en tung kniv. Overfør til en blender sammen med paprika. Kjør til en jevn puré. Tilsett majones og juice, og kjør igjen til alt er godt blandet.
  2. 2Finhakk hvitløk og knus den til en pasta med salt ved hjelp av en tung kniv. Overfør til en blender sammen med paprika. Kjør til en jevn puré. Tilsett majones og juice, og kjør igjen til alt er godt blandet.