Southwest-stil kremet mais-suppe

Southwest-stil kremet mais-suppe

oppskrift på southwest stil kremet mais suppe, perfekt for en smakfull forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hvitt sukker
  • 4 kopper ferske maiskjerner
  • 1 (8 unser) pakke kremost
  • 1/2 kopp revet meksikansk osteblanding
  • 1/2 kopp 2 % lavfett melk
  • 1 kopp kyllingbuljong
  • 2 stilker selleri, tynne skiver
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 2 skiver bacon, kuttet i 2,5 cm biter
  • 2 spiseskjeer malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser sukker, mais, kremost, meksikansk ost, melk, kyllingkraft, selleri, hvitløk, bacon og pepper i en slow cooker. Kok på høy varme i 1 time, og reduser deretter varmen til lav. La det småkoke i ytterligere 2 ½ time.