Southwest-stil kremet mais-suppe
oppskrift på southwest stil kremet mais suppe, perfekt for en smakfull forrett eller lunsj. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/4 kopp hvitt sukker
- 4 kopper ferske maiskjerner
- 1 (8 unser) pakke kremost
- 1/2 kopp revet meksikansk osteblanding
- 1/2 kopp 2 % lavfett melk
- 1 kopp kyllingbuljong
- 2 stilker selleri, tynne skiver
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 2 skiver bacon, kuttet i 2,5 cm biter
- 2 spiseskjeer malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Plasser sukker, mais, kremost, meksikansk ost, melk, kyllingkraft, selleri, hvitløk, bacon og pepper i en slow cooker. Kok på høy varme i 1 time, og reduser deretter varmen til lav. La det småkoke i ytterligere 2 ½ time.