Hello Fresh Mobile Banner
Pastinakkpuré

Pastinakkpuré

lær hvordan du lager en deilig og kremet pastinakkpuré med vår enkle oppskrift. perfekt som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund pastinakk, skrelt og skåret i skiver
  • 2. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 1/2 kopp melk
  • 4. 1/2 kopp kremfløte
  • 5. 4 hvitløksfedd, skrelt og forsiktig knust
  • 6. 1 kvist timian
  • 7. 1 laurbærblad
  • 8. 1 stykke usaltet smør
  • 9. Extra virgin olivenolje
  • 10. Persille til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg pastinakker i en kjele, krydre med salt og dekk med melk og fløte. Tilsett hvitløk, laurbærblad og timian, deretter sett på middels varme og la det småkoke. Kok til de er møre; en liten knivspiss skal lett kunne gli gjennom uten motstand – omtrent 12 til 15 minutter.
  2. 22. Ha pastinakkene i en food processor sammen med smør, og hell i nok av melkeblandingen til å mose pastinakkene og oppnå en konsistens som krem. Krydre med salt og pepper, og avslutt med et dryss persille.