Poached Apples with Vanilla Cinnamon Syrup Poengede epler med vanilje- og kanel-sirup
oppskrift på poached apples med vanilje og kanel-sirup. en deilig dessert som passer perfekt til høsten. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 4 Granny Smith- epler, skrellet med stilken på
- 2. 3 kopper sukker
- 3. 2 vaniljestenger, delt og skrapt ut
- 4. 4 kanelstenger
- 5. 2 liter vann
- 6. Saften av én sitron
Fremgangsmåte
- 11. I en romslig en-liters kjele legger du skrelte epler, vanilje, kanel og sukker. Dekk med vann, og la det småkoke på middels til lav varme i tjue minutter. Når eplene er myke nok, stikk i dem med en kniv. Ta eplene opp med en hullsleiv og legg dem på en varm tallerken. La kokevæsken koke inn til en lett sirup, før du legger eplene tilbake i sauspannen og holder dem varme til servering.
- 22. Bruk fire små serveringsskåler med matchende underlagstallerkener, og plasser ett eple i midten av hver skål. Hell den varme sirupen over eplene, og pynt med kanelstenger og vaniljestenger.